Védőnő

Kedves Olvasók!

Végh Nikolett vagyok. 2005 óta dolgozom területi védőnőként Budapesten. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskola Védőnő Karán végeztem.

Nagyon sokszor szembesülök azzal a kérdéssel, miért lettem védőnő. Ezzel kapcsolatosan csak annyit szeretnék mondani, hogy meggyőződésem, jó útra terelt a sors. Az elmúlt évek során egyre erősödött bennem az érzés, hogy szeretem a hivatásomat, szívből teszem, amit tennem kell. Bár egyre több és nehezebb kihívások elé vagyunk állítva, mégis felbecsülhetetlen kincs számomra a sok hálás szülői pillantás, és a sok kedves, önzetlen gyermeki mosoly. Ez ad erőt és erősít meg abban, hogy van értelme a munkámnak, és még nagyon sok dolgom van védőnőként.

Célom, hogy a bennem lévő tudást, szeretetet, erőt és kitartást megosszam a gondozott családjaimmal. Minden nap tanulok valami újat a szülőktől, gyerekektől, amit igyekszem hasznosítani és továbbadni.

Szeretném a legjobb tudásom szerint segíteni a szülőket abban, hogy eligazodjanak a gyermeknevelés bonyolult és összetett útvesztőjében.

Rövid bemutatkozásomat egy idézettel zárnám:

„Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Ilyenkor dönt úgy az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve.” /Elizabeth Stone/

Készséggel állok rendelkezésükre minden a szakterületemhez tartozóan feltett kérdéseikkel kapcsolatban.

Anyatej kontra tápszer

Védőoltások

Védőnői szolgálatok Budapesten

Kólika-Hasfájás

Budapesti ügyeletes gyógyszertárak

Fogzás

A csecsemő első 12 hónapja

 

Végh Nikolett vagyok. 2005 óta dolgozom területi védőnőként Budapesten. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskola Védőnő Karán végeztem. Jelenleg otthon vagyok GYED-en gyermekeimmel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Korábbi kérdések

  1. Louber Szilvia   •  

    Kedves Védőnő!

    Kislányom 5 honapos még szopizik de néha adok neki üveges tgyümölcsöt vagy üveges főzeléket. Eddig semmi gond nem volt a széklete színével de ma 2x is zöldes színű volt. Kérdésem az lenne, hogy ez normális vagy nem ?
    Köszönöm
    Szilvia