Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Korábbi kérdések

 1. József   •  

  Üdvözlöm!

  Nem igazán értek a pénzügyi dolgokhoz, ezért tanácsot szeretnék kérni. Most 4 és 2 éves gyermekeim részére szeretnék 20 éves korukra némi összeget, mondjuk 2-2 millió Ft-ot félretenni, de úgy, hogy azt akkor is megkapják, ha időközben feleségemmel vagy velem bármi tragédia történne. Tudna valami lehetőséget ajánlani?

  József

  • Pénzügyi szakértő   •  

   Üdvözlöm József!

   Természetesen van igényének megfelelő lehetőség, de kérem adja meg e-mail címét vagy telefonszámát az info@hibiz.hu-n, hogy feltudjam venni Önnel a kapcsolatot, mert több kérdésem is lenne, amit át kell beszélnünk.

   Norbert

 2. Panni   •  

  Sziasztok!

  Tanácsot szeretnék kérni! Jelenleg 4 hónapos a kisfiam, és 18 éves korára 1.000.000 ft-ot szeretnék neki összegyűjteni, de havonta, csak 4000-5000 Ft-ot tudok félretenni? Szerintetek megoldható?

  Panni

  • Pénzügyi szakértő   •  

   Szia Panni!

   Küldd el légyszíves a telefonszámodat, vagy a privát e-mail címedet, az info@hibiz.hu-ra, mert lenne még néhány kérdés, amit tisztáznunk kellene ahhoz, hogy a legmegfelelőbb ajánlatokat tudjuk felajánlani Neked, mivel több megoldás is mutatkozik a kérdésedre.

   Üdvözlettel

   Norbi

 3. Kaszáné Székely Mónika   •  

  Tisztelt Szakember!

  26 éves nő vagyok, 7 éve dolgozom folyamatosan. Jelenleg olyan ügyinzétői munkakörben dolgozom, ahol reggeltől estig bent kell lenni. A stressz rendkívűl magas!
  A párommal kisbabát szeretnénk, a pár hónapos hormonkezelésen túlestem, kaptam peteérést elősegítő tablettát is, de semmi, a baba nem akar jönni!
  Azt tanácsolták, hogy menjek táppénzre, de a munkahelyemen ez húzamosabb ideig nem megoldható!
  Olvastam a munka törvénykönyvében, hogy emberi „reprodukciós” esetekben nem küldhető el a munkavállaló. Félek, hogy elküldenek, és utána nem kapok megfelelő juttatást. Annak ellenére, hogy jelenleg jó jövedelemmel rendelkezek, és folyamatos munkaviszonyom van.

  Megértését, és segítő szándékát előre is köszönöm!
  Nincs olyan szakember akihez fordulhatnék!

  Üdv.:

  Mónika

 4. Nelly   •  

  Üdvözlöm!

  Tanácsot szeretnék kérni, hogy a tervezett családalapításhoz milyen segítséget, megoldást javasol, ha a GYED/GYES idejére egyéb kereskiesés pótlást is szeretnénk? Kb. havi 15000 Ft-ot tudunk félretenni és 3-4 év múlva szeretnénk babát?

  Előre is köszönöm a válaszát.